En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün izleme eden bir firmayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar izin özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa düz oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut beyit sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok şayeste maliyetlidirler; birebir korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Bu nedenle elan faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma esenlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Binaların kuruluşsına uygun kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı sıra otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Göreceksiniz ki bu paye faik kaliteli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu yüzden Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara isabetli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Report this wiki page